Samenreizen met GroenLinks Heusden naar Klimaatmars in Amsterdam

Op 10 maart  wordt er door verschillende organisaties, waaronder GroenLinks, een Klimaatmars georganiseerd die op de Dam in Amsterdam plaatsvindt. Hopelijk gaat Nederland  massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet.

Ook GroenLinks Heusden doet mee. En iedereen is welkom zich aan te sluiten. We verzamelen om 10.45 uur op het Stationsplein in Den Bosch en nemen om 11.08 uur (spoor 3a ) de trein naar Amsterdam. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar glheusden@gmail.com.

19-2-2019 © tekst GroenLinks, foto Sietske

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee