19 februari 2019 |
0
1

In memoriam Guido van de Mosselaar (25-4-1954 – 18-2-2019)

Radiomaker Guido van de Mosselaar is op 64-jarige leeftijd overleden. Guido was ernstig ziek. Maar dat weerhield hem er niet van om tot het laatste moment radio te blijven maken. Bestuur en vrijwilligers van de lokale omroep HTR ( Heusdense Televisie & Radio Stichting ) zijn geschokt en verdrietig door het onverwachte overlijden van onze collega.

Guido heeft veel betekend voor HTR. Hij was een radioman pur sang. Hij was eerder programmamaker bij o.a. de VLOS (Vlijmense Omroepstichting), ROS (Rosmalense Omroep Stichting). Later kwam hij vanuit destijds Omroep Boschtion naar HTR. Ruim 10 jaar heeft Guido een sportprogramma verzorgd op de maandagavond. Hij kende alle spelers en trainers uit deze regio. En zij allemaal kenden Guido!

Na 10 jaar vond hij het welletjes en besloot te stoppen met zijn sportprogramma. Hij maakte toen al zijn andere programma Theatraal bij de ORTS en besloot dit ook voor HTR te doen.

Het is onvoorstelbaar welke grote namen hij heeft kunnen interviewen. Internationaal en nationaal. En daar was hij terecht heel trots op.

Ook bij ons moet dit verdrietige nieuws even bezinken. Ook voor ons is dit nog heel moeilijk te bevatten. Wij zullen Guido niet alleen herinneren als een zeer goede programmamaker maar zeker als een heel sympathieke en enthousiaste man. Waarop wij altijd een beroep mochten doen als dit nodig was.

Onze gedachten zijn bij de naasten van Guido en de mensen die hem lief hadden. Wij wensen hen allen veel kracht en liefde toe.

19-2-2019 © tekst en foto bestuur HTR

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee