22 februari 2019 |
0
0

Doeners, Droom en Heusdenaar van 2018

Tijdens verschillende evenementen zullen dit jaar awards voor Doeners, Droom en Heusdenaar van het jaar 2018 uitgereikt worden. Ken jij een sporter die een mooie sportprestatie heeft geleverd? Een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? De innovatieve ondernemer die maatschappelijk verantwoord onderneemt? Kortom iemand die in jouw ogen dé Doener van 2018 moet worden in de categorie sporter, vrijwilliger of ondernemer? Of wil je een Droom nomineren, omdat dit initiatief volgens jou binnen Heusden écht het verschil maakt? Je kunt tot en met 1 maart 2019 je nominaties doorgeven aan de gemeente Heusden.

Stemmen
Je kunt van 6 maart tot 25 maart je stem uitbrengen op de Doeners, de Droom en Heusdenaar van 2018 via www.heusden.nl. De kandidaten voor Heusdenaar van 2018 zijn al bekend. Zij zijn het afgelopen jaar genomineerd als Doener van de Maand en maken daarom kans op de titel Heusdenaar van 2018.

22-2-2019 © tekst en afb. gemeente Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee