08 februari 2019 |
0
0

Crowdfundactie grasmaaier voor Tuinploeg Mariënkroon

De Tuinploeg Mariënkroon is een hechte en enthousiaste groep vrijwilligers die al 16 jaar elke dinsdag het bos en het park van het Mariënkroon-terrein van negen hectare goed bijhoudt. Zoals vrijwilliger Arie verwoordt: “Na 5000 draaiuren gaat onze grasmaaier het begeven. Steeds vaker is er uitval tijdens het werk. Om voor onze vrijwilligers plezier in het werk te houden, is in het voorjaar een nieuwe maaier nodig. Help Mee om deze te financieren.”

Voor de financiering van de noodzakelijke maaimachine is een crowdfundactie gestart; zie de link: https://www.geef.nl/nl/actie/grasmaaier-voor-tuinploeg-marienkroon-1/donateurs

Een nieuwe grasmaaier kost € 35.000,-. Een heel bedrag, maar een nieuwe gaat 15 tot 20 jaar mee en heeft veel minder onderhoudskosten dan een tweedehandse. Alle giften groot of klein, anoniem of op naam, van particulieren, stichtingen en bedrijven zijn van harte welkom! Stichting Mariapoli Mariënkroon is een ANBI-instelling, dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Met uw hulp kunnen ook in de toekomst kinderen en jongeren spelen op het gemaaide voetbalveld en het volleybalveld. Met uw hulp kunnen de vele bezoekers tijdens een wandeling genieten van de mooie natuur in Mariënkroon. Een goede grasmaaier hierbij is pure noodzaak. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en met vriendelijke groeten van de Tuinploeg van Mariënkroon: Arie, Rien, Barbara, Frans, Henk v B, Henk H., Martijn, Pieter, Lammert, Jan, Hugo, Jochem en Maria.

8-2-2019 © tekst en foto Astrid Bullens, Stichting Mariapoli Mariënkroon

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee