Weer kaarten te koop voor GDM 4EVER MORE

Op 23 februari houdt Het Groot Dwergonisch Mannenkoor zijn jubileumconcert in de Voorste Venne in Drunen. De mannen van rockband the Indeps zijn daarbij hun gasten. Het thema GDM 4EVER MORE met hits uit de jaren zestig en zeventig leeft blijkbaar enorm gezien de zeer succesvolle voorverkoop. Omdat het concert gaat plaatsvinden in een grotere Vennezaal is de voorverkoop van kaarten voor het jubileumconcert verlengd. Er zijn weer kaarten te koop!

Na een videofilmpje op Facebook, waarbij de Dwergonische mannen samen met the Indeps repeteren, werd dit filmpje binnen een week bijna 8000 keer bekeken. Mensen reageren enthousiast en kopen kaartjes. Daar waar echter eerst de kleinere zaal Utopia met 400 plaatsen in de Voorste Venne was gereserveerd, heeft de organisatie inmiddels de grotere Vennezaal vastgelegd. Hier kunnen de jubilerende mannen ruim 800 gasten ontvangen. Het grote voordeel hiervan is tevens dat nu ook enige stoelen geplaatst kunnen worden, zodat de oudere fans ook zittend kunnen genieten van de liedjes uit de jaren zestig en zeventig.

GDM 4EVER YOUNG met medewerking van rockband The Indeps inc. is op zaterdagavond 23 februari vanaf 20.00 uur in de Vennezaal in de Voorste Venne in Drunen. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, Tabaksspeciaalzaak Funcke, Kools Dranken en bij de Voorste Venne, alle in Drunen.

Vragen over dit artikel: Leo Swaans, 06-14725674, l.swaans@home.nl

Filmpje repetitie: https://www.facebook.com/drunen4you/videos/281021595904516/UzpfSTEwMDAwMjUyODI3NjkzMzoyMDU2NjU3NDAxMDk1MTgy/

24-1-2019 © tekst en foto Leo Swaans

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee