JAN 26
Wanneer:
12:00 tot 16:00
Wie:
Stichting de Schroef
Wat:
Vrijetijdsmarkt voor Specials
Waar:
Caleidoscoop in Vlijmen

Vrijetijdsmarkt voor Specials

De eerste editie van de Vrijetijdsmarkt voor Specials  was een groot succes, en daarom wordt ook dit seizoen de vrijetijdsmarkt gehouden. Deze vindt plaats op zaterdag 26 januari, van 12.00-16.00 uur in buurthuis De Mand in het gebouw van de Caleidoscoop in Vlijmen.

De Vrijetijdsmarkt voor Specials is gericht op alle mensen met een beperking uit de gemeente Heusden. Van jong tot oud, van lichte tot zware beperking, iedereen is welkom. Op deze dag kunnen bezoekers kennismaken met het aanbod voor specials op het gebied van zorg, wonen, sport en cultuur, vrije tijd, ondersteuning, en nog veel meer. Uit de enquête bij de eerste editie is gebleken dat bezoekers behoefte hebben aan informatie over het brede aanbod op deze gebieden. De vrijetijdsmarkt wordt gehouden in samenwerking met Stichting de Schroef.

10-1-2019 © foto rolstoeltennis Wimbledon: Jonathanawhite, foto Caleidoscoop Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

    De stijldansclub uit Vlijmen doet ook mee en zal twee keer optreden in de vorm van een workshop en een potje gezelschapsdansen waar iedereen aan kan meedoen. Dans je alleen nog maar de polonaise dan is dit je kans op je repertoire uit te breiden. Vind je stijldansen leuk dan ben je elke donderdagmiddag welkom in Buurthuis de Korf in Vlijmen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee