JAN 18 JAN 20
Wanneer:
20:00
Wie:
toneelgroep Doodgewoon
Wat:
toneelvoorstelling
Waar:
Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2, 5251 NG Vlijmen

Van je familie moet je het maar hebben…

Toneelgroep Doodgewoon speelt de voorstelling Van je familie moet je het maar hebben… Een kijkje in ‘gezellige’ huiskamers van onze doorsnee families. Met een kleine bezetting laten de spelers u meekijken in drie verschillende familieverhalen: twee vervreemde zussen ontmoeten elkaar sinds jaren weer in de wachtkamer van de notaris. Vinden zij elkaar weer terug? Wegens ziekte komt een echtpaar thuis te zitten. Slaat verdere verwijdering binnen hun huwelijk toe? Er ontstaan pittige dialogen en ontroerende momenten. Na de pauze krijgt Pim, dochterlief bezoek van een inbreker. Laten haar ouders nu net toevallig op bezoek komen. Grappige en hilarische momenten zullen niet ontbreken. Ook nieuwsgierig geworden naar deze (on)gewone familieperikelen, de spelers verwelkomen u graag tijdens de toneelvoorstelling. Kijk voor meer informatie op de website www.toneeldoodgewoon.nl.

Het goede doelCaleidoscoop

Natuurlijk speelt toneelgroep Doodgewoon ook dit jaar weer voor een goed doel: de nostalgiekar voor Sint Janshof. In de nostalgiekar, een oude broodkar, zitten de meest uiteenlopende producten uit grootmoeders tijd. Deze kar helpt de medewerkers van Sint Janshof om een feest der herkenning te starten, bij vooral de bewoners met dementie. Daarmee kan het welzijn van dementerende bewoners in de toekomst worden verbeterd.

Van je familie moet je het maar hebben… Een kijkje in ‘gezellige’ huiskamers van onze doorsnee families. Zaal Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2, 5251 NG Vlijmen: vrijdag 18 en zaterdag 19 januari, aanvang 20.00 uur, zondag 20 januari, aanvang 14.00 uur Kaartje á € 7,50, bestellen, via e-mail: datum, naam en aantal naar info@toneeldoodgewoon.nl of bel: 06-53357761 tussen 19.00 en 20.00 uur.

10-1-2019 © tekst en afb. toneelgroep Doodgewoon

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee