15 januari 2019 |
0
0

Start renovatie kasteel Steenenburg

Wethouder Mart van de Poel van de gemeente Heusden gaf dinsdag 15 januari het startsein voor de renovatie van kasteel Steenenburg aan de Kasteellaan in Nieuwkuijk. Hij deed dit door het onthullen van een bouwbord. De buitenzijde van het kasteel wordt in oude luister hersteld. Zo worden de serres gesloopt en verdwijnt de roze kleur van de gevel. De renovatie neemt naar verwachting acht maanden in beslag.

In het artikel van Adri van Esch: https://halloheusden.nl/2018/11/gemeente-pakt-park-en-kasteel-steenenburg-rigoureus-aan/ leest u meer over de rigoureuze verbouwing van het kasteel in het voormalige Land van Ooit.

15-1-2019 © foto’s Ad van Kessel

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee