FEB 13
Wanneer:
19:00 tot 21:00
Wie:
Repair Café Drunen
Wat:
Repair Café
Waar:
wijkcentrum de Stulp, Admiraalsweg 100, Drunen

Nieuw jaar Repair Café Drunen

Het Repair Café Drunen opent weer zijn deuren. Alle inwoners van Heusden zijn welkom met hun te repareren spullen. De deskundige vrijwilligers zitten klaar om u te helpen. Tassen, fietsen, stofzuigers, cd spelers, een elektrische stoel, een epilator, een frites-pan, kleding, van alles is er in de loop van de tijd al aangeboden.

Woensdag 13 februari, wijkcentrum de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen, van 19.00 tot 21.00 uur. De reparatie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Indien u verhinderd bent, kunt u op dinsdagavond 12 maart naar het Repair Café in d’n Elshof in Elshout.

Achtergrondinformatie

De doelen van het Repair Café zijn:

het overdragen van reparatiekennis: samen met deskundige vrijwillige reparateurs worden de kapotte spullen van de bezoekers gerepareerd,

verminderen van de hoeveelheid afval: spullen gaan langer mee en hoeven niet te worden weggegooid,

beperking van de hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig is om nieuwe producten te maken en vermindering van de CO2-uitstoot,

het Repair Café is een ontmoetingsplek waar bezoekers en vrijwilligers een praatje kunnen maken.

De afgelopen zes jaar vonden er 34 Repair Cafés in Drunen plaats, er werden alles bij elkaar 886 kapotte spullen door de bezoekers gebracht.

24-1-2019 © tekst en foto Repair Café Drunen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee