JAN 22
Wanneer:
20:00
Wie:
bibliotheek Heusden
Wat:
Coaching/lezing Eefje over voeding
Waar:
bibliotheek in Drunen

Mindful Eten met Eefje

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Ben jij ook het nieuwe jaar gestart vol goede moed en met een flinke dosis enthousiasme aan je nieuwe voornemens  begonnen? Staat bovenaan je lijstje gezonder leven, afvallen of (meer) naar de sportschool gaan? Maar weet jij maar al te goed dat, door je overvolle agenda, deze voornemens vaak bij voornemens blijven? Tijd voor verandering. Kom 22 januari om 20.00 uur naar de bibliotheek in Drunen! Hier vertelt Eefje jou meer over de invloed die je mind heeft op je leefstijl en hoe belangrijk bewust eten is.

Voeding bepaalt een groot deel van ons leven. Of het nu voeding is op het gebied van etenswaar, of emoties die ons voeden (negatieve gedachtes). Het heeft altijd een grote invloed op ons als persoon. Eefje laat door haar eigen ervaring laten zien dat, wanneer je bewust wordt van je leefstijl en mindset, er nieuwe deuren voor je open gaan.

Coaching met Eefje

Eefje van Geffen – Timmermans (1994) lifestylecoach, yoga/meditatie docente (i.o.) en oprichtster van Coaching met Eefje. Als jonge ervaringsdeskundige laat ik jou inzien dat; wanneer je meer gaat vertrouwen en geloven in je eigen unieke kracht, de onzichtbare lat naar perfectie minder hoog legt en leert te luisteren naar je lichaam, je veel meer je echte unieke jij kunt gaan zijn!  https://www.coachingmeteefje.nl/

Meer informatie en aanmelden activiteit www.bibliotheekheusden.nl/, toegang 2,50 euro voor bibliotheekleden en 5 euro voor niet-leden.

10-1-2019 © tekst en foto bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee