23 januari 2019 |
0
0

Melden via ‘Misdaad Anoniem’ loont

Woensdagochtend 23 januari trof de politie aan de Brederostraat in Vlijmen een hennepkwekerij aan van 188 planten. De politie heeft de kwekerij laten ruimen. De burgemeester is voornemens het betreffende pand drie maanden te sluiten. De politie kwam de kwekerij op het spoor door een melding via het meldpunt ‘Meld Misdaad Anoniem’. Uit nader onderzoek is gebleken dat het hier inderdaad een hennepkwekerij betrof. In de woning werd illegaal stroom afgetapt, door de ondeskundigheid en het rommelen met de stroomkast was er grote kans op brandgevaar. De situatie is door Enexis meteen beëindigd.

Het aanpakken van criminaliteit, zoals het houden van een hennepkwekerij, kunnen wij niet alleen. Uw hulp is onmisbaar! Dit blijkt wel weer uit deze sluiting. Meld verdachte situaties bij de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via het meldpunt ‘Meld Misdaad Anoniem’ op telefoonnummer 0800-7000.

Geen sneeuw op het dak?

Het sneeuwt weer in Nederland! Ziet u tijdens het rijden, wandelen of sleeën onbesneeuwde daken in uw wijk? Mogelijk zit daar een hennepplantage. Door oververhitting en kortsluiting kan brand ontstaan. Dit is levensgevaarlijk. Kortom meld misdaad anoniem!

23-1-2019 © persbericht en foto gemeente Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee