JAN 17
Wanneer:
18:00 tot 20:00
Wie:
Coöperatie DELA
Wat:
Lichtjesavond om overleden dierbaren te herinneren
Waar:
Terrein crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden

Lichtjesavond crematorium Maaslanden

Herinneren in sfeervolle ambiance. Coöperatie DELA houdt op 17 januari een lichtjesavond om overleden dierbaren te herinneren. Tussen 18.00 en 20.00 uur is het terrein van crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Nabestaanden krijgen de gelegenheid een kaars te branden ter herinnering aan hun overleden dierbaren.

Yvonne Kielenstijn, locatiemanager: “Zo aan het begin van het nieuwe jaar denken veel mensen vaak aan hun overleden dierbaren. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn en stil te staan bij de mooie herinneringen, is in deze periode dan ook extra groot. Door de feestdagen, donkere dagen en het slechte weer is het juist moeilijker om bijvoorbeeld een graf of urnenmuur te bezoeken. Met de lichtjesavond bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om hun overleden dierbaren te herinneren in een sfeervolle ambiance.”

Iedereen welkom

Iedereen die iemand wil herinneren is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen vrij binnen lopen tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Abt van Engelenlaan 1 in Nieuwkuijk. De avond wordt muzikaal omlijst met passende muziek van zangeres Chantal Heijda, medewerkster van crematorium Maaslanden.

Verdriet

DELA biedt momenten om met anderen terug te kijken en de overleden dierbaren te herinneren, om vervolgens ook weer vooruit te kijken. Het verdriet kan niet worden weggenomen, maar herinneringen levend houden helpt bij het verwerken van verdriet. Daardoor wordt het makkelijker om de draad van het leven weer op te pakken.

4-1-2019 © tekst en foto Coöperatie DELA

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee