FEB 08
Wanneer:
16:15 tot 17:15
Wie:
Het Pieck
Wat:
Gratis Kinderbubbel
Waar:
Anton Pieckplein 71 in Drunen

Kunst en Techniek en Multi-Media voor nieuwsgierige aagjes

Gratis Kinderbubbel met Kunst en Techniek

Deze keer ga je aan de slag met kunstenaar Ton Lammers dus stroop je mouwen maar op! Ton gaat in zijn workshop een combinatie van kunst en techniek aanbieden. Je kunt je eigen creatie tot leven laten komen door hem in beweging te brengen op een draaischijf.

De kinderbubbel wordt maandelijks gehouden bij het Pieck in Drunen en is gratis toegankelijk voor kinderen uit de gemeente Heusden tussen de 6 en 12 jaar. Meedoen is een toffe manier om te ontdekken wat je leuk vindt en misschien wel vaker zou willen doen! De kinderbubbel is deze keer op vrijdag 8 februari van 16.15 tot 17.15 uur aan het Anton Pieckplein 71 in Drunen. Tot dan!

Vloggers en reporters slaan hun slag

Tijdens het multi-media kinderatelier ’Spelen met Beeld’ bij het Pieck. Op woensdagmiddag start een korte cursus Spelen met Beeld/Multi-Media voor nieuwsgierige aagjes en kleine techneuten.

Vijf middagen ga je aan de slag met fotografie en film en allerlei zaken die daarmee te maken hebben. Je maakt bijvoorbeeld je eigen camera obscura (dat is de eerste camera ter wereld) waarmee je jouw wereld op z’n kop zet! Of een spel met jouw zelfgemaakte foto’s. Als vlogger in de dop word je uitgedaagd je filmpje nóg interessanter te maken met handige tips en trics. Naast digitale media gebruik je ook beeldende technieken zoals zagen, knippen, verven en plakken, bijvoorbeeld als je portretten maakt in de stijl van de oude meesters. Een moderne cursus dus met een vleugje nostalgie, voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Voor aanmelden of meer informatie ga je naar de website van het Pieck; www.hetpieck.nl . De cursus start op woensdag 13 februari, duurt van van 16.00 tot 17.30 uur en is éénmaal in de twee weken. Tot dan!

30-1-2019 © tekst en foto Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee