JAN 19
Wanneer:
13:30 tot 17:30
Wie:
Focolare
Wat:
Studiemiddag
Waar:
Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk

Kerken die zich vernieuwen

Studiemiddag ‘De gaven en de vruchten van de Geest in oecumenisch perspectief’

Kerken die zich vernieuwen

De kerken staan in onze tijd voor grote uitdagingen. Maar welke wegen in te slaan? Een christelijk antwoord komt niet alleen van ons mensen. Maar maken we werkelijk gebruik van de gaven die God ons wil geven? Twee sprekers, Geert van Dartel, directeur Katholieke Vereniging van Oecumene en Jos Moons, jezuïet en docent theologie KU Leuven, laten zien hoe we binnen onze kerkgemeenschappen ruimte kunnen geven aan de gaven van Gods Geest. Ervaringen uit het leven (Focolare) vullen aan. De studiemiddag wordt afgesloten met een oecumenische vesperviering. De ontmoeting staat in het teken van de Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Iedereen is van harte welkom!

Datum: zaterdag 19 januari. Tijd: 13.30 uur – 17.30 uur. Locatie: Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk, parkeren op grote parkeerterrein. Toegang: € 10,- (inclusief koffie/thee)

17-1-2019 © tekst Focolare, archieffoto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee