Het Pieck zoekt Heusdens talent

Voor het Pieckfestival wat plaatsvindt in het weekend van 6 en 7 april, is het Pieck op zoek naar talenten op het gebied van muziek, theater en dans. Talenten die, op één van de podia van de Voorste Venne, graag hun kunnen tonen aan een divers publiek!   

Zaterdagavond zal een avond zijn vol bandjes en singersongwriters die in Utopia spelen. Op zondag kunnen theatermakers, singersongwriters, dansers en alle mixen daartussen het podium op. Dus; heb je zin om je act uit te proberen? Een podium te krijgen om je voorstelling nóg een keer te spelen? Of ben je gewoon een podiumbeest en krijg je nooit genoeg van publiek? Stuur dan je voorstel vóór 25 januari naar info@hetpieck.nl Je krijgt vervolgens uiterlijk 1 maart bericht of je geplaatst kan worden.

15-1-2019 © tekst en foto Het Pieck

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee