29 januari 2019 |
%
1
FEB 16 MRT 05
Wie:
Musikverein Falsche Luft
Wat:
Première  bij Verbloasingwekkend
Waar:
Remise

Dwergonië in trek bij Duitse Musikverein

Dwergonische organisatoren hebben in het diepste geheim contact gelegd met het beroemde en enigszins beruchte  Musikverein Falsche Luft. Dit internationale, bijzonder getalenteerde, muzikale gezelschap, heeft na lang overleg en veel wikken en wegen vol overtuiging besloten om dit jaar hun concerten in en rondom Dwergonië te plannen. Niet het geld, maar de geweldige muzikale sfeer die elk jaar in deze regio overheerst was doorslaggevend voor de 8-koppige band.

Naast originele covers, met speciaal voor dit jaar geschreven teksten, biedt Musikverein Falsche Luft een prachtige aanblik. Een waar spektakel waarbij de oren en ogen worden vertroetelt. Het publiek heeft tijd te kort om alles goed in zich op te nemen, wat ook de reden is dat er diverse optredens in lokale etablissementen gepland zijn. Kortom; plan je carnaval zo in dat je minstens  3 optredens van deze geweldige band mee kunt maken. Uiteraard zijn spandoeken, applaus, knuffels, borrels en biertjes (of bierpullen) van harte welkom om je waardering uit te spreken voor Musikverein Falsche Luft.
Hieronder de agenda, print hem uit en hang hem, liefst uitvergroot, op bij de voorraad braatwursten en bierfusten.

 • Vrijdag 15 februari; aankomst in Dwergonië, locatie geheim i.v.m. verwachte drukte
 • Zaterdagavond 16 februari; Première  bij Verbloasingwekkend, locatie Remise.
 • Vrijdagavond 1 maart; aftrap van carnaval bij G-Power bal, vanwege het altijd bijzonder enthousiaste publiek! Locatie Voorste Venne. Vervolgens kunt u mee reizen naar locatie de Zeuve Lantaarns alwaar het feestje wordt voort gezet in samenwerking met Un Peut de Tout.
 • Zaterdagmiddag 2 maart; In het Hart van Dwergonië zijn ze te zien en te horen bij café Het Oude Raadhuis, op verzoek van de prins en zijn gevolg.
 • Zaterdagavond 2 maart; besloten concert voor VIPS.
 • Zondagmiddag 3 maart; Zoek ze langs de optocht en volg ze in de avond naar Utopia.
 • Zondagavond 3 maart; Ter ondersteuning van alle Dwergonische bandjes bij zaal Utopia.
 • Maandagmiddag 4 maart; natuurlijk ontbreken ze niet bij de Blaue Bloas Montag, locatie Zeuve Lantaarns.
 • Maandagavond 4 maart; Ter ondersteuning van Dwergonische bandjes bij zaal Utopia.
 • Dinsdag 5 maart, tussen het schemergebied van middag en avond; een muzikaal afscheid en aansluitend het uitzwaaifestijn van Musikverein Falsche Luft bij de Dwergonischer Festspiele, locatie Wijnand van Delft.

29-1-2019 © tekst en foto Musikverein Falsche Luft

Vorige
Volgende
Reacties

  […] bij het gemeentehuis van Heusden fier de regenboogvlag. “We willen uitstralen dat ie… Dwergonië in trek bij Duitse Musikverein Dwergonische organisatoren hebben in het diepste geheim contact gelegd met het beroemde en […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee