Buurtvereniging Willemien bakt ze bruin

De Drunense buurtvereniging ‘Willemien’ kent veel activiteiten die de samenhorigheid tussen de bewoners van de Chrysantenstraat, Anjerstraat en een gedeelte van de Zonnebloemlaan bevordert. Een van die gebeurtenissen heeft betrekking op de oliebollenbakkerij op oudejaarsdag. Ieder lid heeft tevoren opgegeven hoeveel van deze lekkernij zijn/haar gezin tegen een schappelijke prijs willen verorberen. De bollen kunnen worden afgehaald in de daartoe ingerichte garage van Johan Verhoeven. Deze weet als geen ander hoe je zo’n kluit deeg tot een begerenswaardige lekkernij kunt verwerken. Het afhaalcentrum bevindt zich in dezelfde garage, waar de buurtklanten ondertussen onder het genot van een glühwein-t-je of kop koffie op aangename wijze hun beurt afwachten.

31-12-2018, tekst André van der Heijden,  foto’s Johan Arendonk

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee