06 december 2018 |
0
0
DEC 05 JAN 09
Wie:
Stichting Ontmoeten Heusden
Wat:
Wensboom ONToer
Waar:
Gemeente Heusden

Wensboom komt in Heusden naar mensen toe

Heeft u een droom/wens voor uzelf of een ander? Laat het daar niet bij. Pak pen en een kaartje, schrijf de wens op en hang de wens in de wensboom en zomaar kan de droomwens uitkomen. Wensboom ONToer is een initiatief van Stichting Ontmoeten Heusden. De stichting gaat vanaf half december tot en met de eerste week januari binnen de gemeente op tournee met deze wensboom. Bewust is gekozen voor deze Wensboom ONToer om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor alle Heusdenaren. Maar ook om eenieder de hand te reiken. Een van de basisprincipes van ‘Ontmoeten’. De wensboom komt naar de mensen toe, biedt een moment van bezinning of ontmoeting, een gevoel van saamhorigheid, samenzijn en eenheid.

Iedereen kan zijn of haar wens voor 2019 erin hangen. Bijzondere wensen voor uzelf of wensen voor een ander. Voor hen die een beetje kleur in hun leven kunnen gebruiken of een duwtje in de rug, een oppepper. Bij de boom liggen pennen en kaartjes klaar. Als u graag de wens vervuld ziet, dan is het vermelden van naam, adres en telefoonnummer bij de wens (aan de achterzijde) noodzakelijk. Stichting Ontmoeten Heusden zal bekijken wat mogelijk is. Materialistische wensen zijn uitgesloten.

Een paar voorbeelden van Wensboom ONToer het vorig jaar: senioren te gast aan een Heusdense tafel, een opvouwbare transportkar voor een krantenbezorger en een bloemetje voor een moeder in Oekraïne.

Route Wensboom ONToer:

donderdag 14 tot en met 16 december parochie Wonderbare Moeder Drunen,

maandag 17 tot en met zaterdag 22 december bibliotheek Vlijmen,

zondag 23 tot en met 28 december de Open Hof Drunen

vrijdag 28 december tot en met woensdag 2 januari bibliotheek Heusden

woensdag 2 tot en met zaterdag 5 januari bibliotheek Drunen en

zaterdag 5 tot en met woensdag 9 januari Voorste Venne (hal entree).

Nieuw dit jaar zijn de kaartenbakjes in de St. Jan Evangelist Kerk in Elshout en de Grote of Sint Catharina-kerk in Heusden met daarin de Ontmoeten- wenskaarten, die vervolgens in de boom bij een van hierboven genoemde locaties gehangen kunnen worden.

6-12-2018 © tekst en foto Stichting Ontmoeten Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee