10 december 2018 |
0
1
DEC 24
Wanneer:
20:00
Wie:
pastoor J.P. van Dommelen
Wat:
traditionele kerstviering
Waar:
Fort Hedikhuizen, Rietveldenweg 2, Hedikhuizen

Traditionele kerstviering in Fort Hedikhuizen

Op maandagavond 24 december (kerstavond) wordt in Fort Hedikhuizen een traditionele kerstviering gehouden. De viering wordt door pastoor J.P. van Dommelen begeleid. In een intieme sfeer wordt de kerstnacht gevierd.

De viering is een vervolg op het grote succes van vorig jaar, toen de eerste editie werd gehouden. Naast de kerstviering staan ontmoeting en saamhorigheid centraal. Ook zullen verschillende bekende kerstliederen worden gezongen. Deze viering wordt gehouden in het historische fort Hedikhuizen, dat deel uit maakt van de Zuiderwaterlinie.  Iedereen is van harte welkom. De viering begint om 20.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het fort. Gezien de te verwachten belangstelling wordt men verzocht om zich vooraf aan te melden via: 06-20912412 of vandommelenjp@gmailcom .Adres: Fort Hedikhuizen, Rietveldenweg 2, Hedikhuizen.

10-12-2018 © tekst en foto pastoor J.P. van Dommelen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee