22 december 2018 |
0
0
JAN 10
Wanneer:
10:00 tot 12:00
Wie:
Bibliotheek Heusden, SeniorWeb Heusden
Wat:
Omgaan met de digitale overheid
Waar:
Bibliotheek Vlijmen

Nieuwe serie cursussen voor tablet, computer en voor DigiD

Seniorweb Heusden heeft 3 soorten lessen voor de tablet. Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet? Voor iPad en Android tablet zijn aparte cursussen. Voor de iPad zijn er ook lessen voor gevorderden te volgen. U kunt dus kiezen uit 3 soorten tabletlessen. U leert het bij SeniorWeb Heusden in Bibliotheek Heusden. Stap voor stap en onder de geduldige begeleiding van onze vrijwillige docenten.

Na een succesvolle serie, starten nu onze lessen weer vanaf de eerste week van januari. De beginnerscursussen worden over een periode van 6 weken gegeven (de gevorderden over 5 weken) in een van de bibliotheekvestigingen in Drunen, Heusden of Vlijmen. Deze serie lessen start op 7 januari 2019.

Gratis cursus DigiD: omgaan met de digitale overheid

De overheid doet steeds meer via het internet en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen vinden het nog wat moeilijk. Daarom is er weer een speciale gratis beginnerscursus ‘DigiD: omgaan met de digitale overheid’.

De nieuwe cursus start op 10 januari 2019 en is op donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Drunen en duurt vier dagdelen. U volgt onder begeleiding van gecertificeerde Digisterker docenten deze cursus. In een kleine groep van deelnemers gebruik van computers in de Bibliotheek Vlijmen. De cursus is voor inwoners van de gemeente Heusden die al wel een beetje met internet kunnen omgaan.

Zie voor meer informatie, locatie en data de website www.bibliotheekheusden.nl/cursussen  of neem contact op met onze klantenservice, deze is bereikbaar op info@bibliotheekheusden.nl of via en 0416-373032.

22-12-2018 © tekst en foto Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee