27 december 2018 |
0
1

Maak maar iets moois van 2019

Een nieuw jaar staat voor de deur, een digitale in dit geval. Je ontkomt bijna niet aan een terugblik. Dus kijkt ook halloheusden.nl terug. Over 2018 kunnen we, bestuur en redactie, kort zijn. Het was een topjaar met vooral het poëziefestival ‘Heusden dichter bij water’ als achtergelaten visitekaartje. De bijdrage van HalloHeusden aan Heusden700 werd een groot succes, met veel waardering uit de Nieuwkuijkse gemeenschap. Die avond aan de Nieuwkuijkse Wiel, met als afsluiting een bijzondere act van Legs Boelen en Berry Kolmans heeft zoete, poëtische herinneringen nagelaten. Met veel dank aan alle optredende artiesten en het talrijke publiek! Wij denken na over een passend vervolg.

Het jaar 2018 is ook het jaar geweest waarin we nog professioneler zijn gaan werken en dat we afsluiten met onder andere een nieuwe rubriek, de Agenda, die een overzicht geeft van 7 opeenvolgende activiteiten/evenementen in de komende week (weken). HalloHeusden is volgens bezoekers van de site steeds meer ‘booming business’, dus goed bezig!

Die professionalisering is niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren:

de Zaak van Smaak in Vlijmen, Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken, Jumbo Vlijmen, Autohuis Van Helvoort, IT-bedrijf Kresco, De Hoge Heide (Happen, Snappen, Bewegen), energiecoöperatie Energiek Heusden en Brand New Journey (marketing).

Dankzij hun financiële bijdragen, door middel van het plaatsen van een maandelijkse banner, kunnen wij die mooie site maken, die dit jaar weer een fikse groei doorgemaakt heeft en verhoging van het aantal unieke bezoekers.

Cartoonist Bob Leenders ziet geen nieuwe uitdagingen voor het komend jaar en beeldt ook de eindredacteur af als iemand die kiest voor doorgaan op deze succesvolle weg en dat betekent: ‘Maak er maar iets moois van’. Dat gaan we zeker doen in 2019 en mocht je/u interesse hebben om daaraan een bijdrage te leveren d.m.v. sponsoring (banner van uw bedrijf, instelling of organisatie) of redactiewerk, dan ben je/u van harte welkom. Voor meer informatie: redactie@halloheusden.nl of 06 40052128.

27-12-2018 © tekst Rieky Schalken (eindredacteur), cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee