03 december 2018 |
0
0
DEC 10
Wanneer:
19:30 tot 22:00
Wie:
Fotoclub Drunen en Bibliotheek Heusden
Wat:
lezing over smartphone fotografie, Mini-expositie
Waar:
bibliotheek Drunen

Lezing smartphone fotografie en mini-expositie

Op maandag 10 december houdt Fotoclub Drunen in samenwerking met de Bibliotheek Heusden een lezing over smartphone fotografie. De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Met de populariteit van de smartphone is ook het fotograferen met de smartphone steeds populairder geworden. De grote hoeveel apps waarmee foto’s gemaakt en bewerkt kunnen worden en het gemak waarmee foto’s gedeeld kunnen worden maken van de smartphone een ideale vervanger van de compact camera.

Op maandagavond 10 december zal beroepsfotograaf en specialist in smartphone fotografie, Nico Brons, een lezing geven over smartphone fotografie in de bibliotheek in Drunen. De avond bestaat uit twee delen. In het eerste deel van de avond zal Nico Brons in gaan op smartphone fotografie in het algemeen, een stukje techniek, social media & communities en het manipuleren van foto’s met je smartphone. In het tweede deel zal hij verder in gaan over het werken met diverse apps en fotobewerking met je smartphone met live voorbeelden. De lezing start om 19.30 en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De entree bedraagt € 2,00.

Over Nico Brons

Als eerste in Nederland afgestudeerd aan de Fotoacademie (2013) met beeld gemaakt met een Iphone, staat Nico aan de basis van de smartphone fotografie.  Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.

Mini-expositie

De lezing over smartphone fotografie maakt deel uit van de mini-expositie van Fotoclub Drunen in de bibliotheek in Drunen. Van 4 t/m 14 december zullen de leden van Fotoclub Drunen een deel van hun vrije werk exposeren in de bibliotheek in Drunen. U kunt de expositie tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Drunen bezoeken.

Online Bibliotheek

Wil je meer leren over het fotograferen met je smartphone? De cursus van de maand december  van de Online Biblioheek gaat ook over dit onderwerp. Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steek je altijd wat op. De cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving.

3-12-2018 (c) tekst en foto bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee