09 december 2018 |
0
0
DEC 21
Wanneer:
07:30
Wie:
Buurt Bestuurt Oudheusden
Wat:
Lampionoptocht en kerstboom versieren
Waar:
Julianastraat Oudheusden

Lampionoptocht en kerstboom versieren in Oudheusden

Op vrijdag 7 december is door Buurt Bestuurt Oudheusden een prachtige kerstboom geplaatst aan de Julianastraat. Vrijdag 21 december gaan we met de kinderen van ‘De Dromenvanger’ de boom versieren. Dat doen we door de zelfgemaakte versieringen en kerstwensen in de boom te hangen. Vrijdagmorgen 21 december om 7.30 uur starten we met een lampionoptocht door Oudheusden. Na de tocht gaan de kinderen terug naar school voor een hapje. Om ongeveer 9.45 uur vertrekken ze naar de kerstboom om hem op te tuigen. Ook de kerstman komt dan kijken en misschien wel meehelpen. Nadat de boom versierd is gaan we naar buurthuis ‘De Schakel’ waar we warme chocomel, koffie of thee krijgen uiteraard met wat lekkers. Hier kunnen we ook de kerststal bewonderen. Uiteraard hopen we dat u met zijn allen ook naar de kerstboom komt en meeloopt naar ‘De Schakel’.

9-12-2018 (c) tekst en afb. Buurt Bestuurt Oudheusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee