30 december 2018 |
0
0
JAN 05
Wanneer:
16:30
Wie:
Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk
Wat:
Lampionnenoptocht en vreugdevuur
Waar:
basisschool 't Kompas richting Wielerbaan de Heuvelen

Vreugdevuur in Nieuwkuijk

Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk organiseert ook dit jaar weer, en wel op 5 januari, een vreugdevuur op de WADI van de Wielerbaan in Nieuwkuijk. Iedereen is welkom. basisschool ‘t Kompas richting Wielerbaan de Heuvelen, waar we rond 17.00 uur de kerstbomen aan zullen steken. Rechtstreeks naar de wielerbaan komen is uiteraard ook mogelijk. Van 14.00 tot 16.00 uur  kunnen er op 5 januari kerstbomen ingeleverd worden bij de WADI. Voor elke kerstboom ontvang je iets lekkers en een lootje voor de loterij tijdens de verbranding. Voor diegene die de meeste bomen inlevert, hebben we een extra prijs. De loterij wordt gehouden tijdens het vuur. Tevens delen we dan warme chocomel, glühwein en iets lekker voor erbij uit. Tijdens dit evenement is EHBO en de jeugdbrandweer aanwezig.

30-12-2018 © tekst en afb. Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee