07 december 2018 |
0
0
DEC 21
Wanneer:
19:00
Wie:
Stichting Honsoirde
Wat:
kerstconcert
Waar:
kapel Cultuurtoren Abdij Mariënkroon

Kerstconcert Tourdion met samenzang

Kamerkoor Tourdion uit Waalwijk verzorgt een kerstconcert met een uitzonderlijk programma in de sfeervolle kapel van de Cultuurtoren van de voormalige Abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk. Op het programma staat onder andere De Lofzang voor de geboorte van de Heer, Lauda per la Natività del Signore, van Ottorino Resphigi (1879-1936).

Tourdion bestaat uit ruim vijf en twintig enthousiaste zangliefhebbers uit Waalwijk en omgeving, en staat onder leiding van dirigent Rick Muselaers. Al vanaf de oprichting in 1977 streeft Tourdion naar een hoge zangkwaliteit en bijzondere koorklank vaak samen met andere musici. Bijzonder is de gelegenheid voor concertbezoekers om zélf te zingen. Voorafgaand aan het kerstconcert kunt u vanaf 19.00 uur samen met het koor, gastzangers en dirigent Rick Muselaers een kerstlied instuderen dat tijdens het concert met u als koorzanger zal worden uitgevoerd.

Vrijdag 21 december aanvang 20.00 uur. Mis het niet, er zijn nog maar een aantal kaarten beschikbaar dus reserveer hier snel uw kaarten!

7-12-2018 © tekst en foto’s Honsoirde

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee