17 december 2018 |
0
0
DEC 23
Wanneer:
12:00 tot 17:00
Wie:
Ondernemersvereniging Groot Vlijmen
Wat:
Kerst-evenement
Waar:
centrum Vlijmen

‘Kerst vieren we samen in Vlijmen’

Zondag 23 december van 12:00 uur tot 17:00 uur zal het centrum van Vlijmen het toneel zijn van een heus Kerst-evenement, genaamd ‘Vlijmen viert Kerst’. Op en rondom het Plein zullen Vlijmense ondernemers een kraam bemannen waar de bezoekers onder andere hun laatste kerstinkopen bij kunnen doen. Met verschillende optredens vanaf 13.00 uur krijgt het evenement een sfeervolle muzikale omlijsting.

Evenement voor jong en oud
Namens Ondernemersvereniging Groot Vlijmen hebben Bastiaan & Wendy van Het IJs & Taartmoment en Betty & Jannie van Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers de organisatie van dit evenement op zich genomen. De organisatoren zijn het er unaniem over eens dat het evenement voor jong en oud uit Vlijmen en omgeving moet zijn. De ondernemers, diverse verenigingen en Stichting ‘Alles voor mekaar’ hebben de handen ineen geslagen om een écht saamhorigheidsgevoel te creëren. Naast de mogelijkheid om te laatste cadeau- en kerstinkopen te doen, kunnen de kinderen zich laten voorlezen of schminken en marshmallows roosteren. Op een aantal plekken kan er geknutseld worden voor inwoners uit Vlijmen (e.o.) die in de dagen voor kerst een warme groet kunnen gebruiken. Of je nu Last Minute je kerstinkopen wilt doen, of op zoek bent naar een ontspannen zondagmiddag: je bent van harte welkom op en rondom het Plein in Vlijmen. Want: Kerst vieren we samen!

19-12-2018 © tekst Bastiaan & Wendy, Betty & Jannie namens Ondernemersvereniging Groot Vlijmen, foto’s Ad Van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee