Geslaagde ‘Denk mee met DMP’ bijeenkomst in De Steeg

Op 17 december organiseerde DMP Heusden wederom een “Denk mee met DMP” sessie. Het werd een geslaagde avond in de Steeg. Er werd teruggeblikt op de afgelopen periode en er werd kort stil gestaan bij de pijlers vanuit het coalitieakkoord.

DMP Heusden hecht er veel waarde aan om van de inwoners van Heusden te horen wat er speelt. Met enige regelmaat met elkaar sparren voorkomt dat je alleen vanuit je eigen invalshoek naar zaken kijkt aldus fractievoorzitter Martijn van Esch. Wij doen dit als lokale politieke partij als vanzelfsprekend. Doordat onze raadsleden en brede achterban midden in de samenleving staan krijgen we doorlopend  signalen. Naast deze losse signalen is het goed om periodiek een avond te organiseren. Voor ons is het een kans om verantwoording af te leggen en uitleg te geven. Daarnaast halen we input op.

Naast Haarsteeg heeft deze avond eerder plaatsgevonden in de kernen Heusden vesting, Drunen en Vlijmen. Je ziet bij dit soort avonden vertegenwoordiging uit alle kernen en dat is ook precies de bedoeling. We zijn tenslotte een partij die opkomt voor de belangen van de inwoners in alle kernen. Ons motto is dan ook: Samen doen, samen sterk!

In een ongedwongen sfeer gingen de aanwezigen onder de begeleiding van Martijn van Esch met elkaar in discussie. De aanwezige fractieleden en wethouder Kees van Bokhoven luisterden, gaven waar nodig hun kijk op de onderwerpen en discussieerden mee. Zo werd o.a. gesproken over de gemeentelijke dienstverlening in het sociale domein, inzet van ZZP-ers door de gemeente en het thema duurzaamheid. Maar ook gevaarlijke verkeerssituaties in de diverse kernen werden toegelicht. Kortom een interessante avond met een afsluitende borrel, waar nog over onderwerpen werd doorgepraat.

Was u deze avond verhinderd, maar heeft u wel een idee of suggestie of heeft u liever persoonlijk contact met DMP Heusden, dan nodigen zij u graag uit voor een gesprek. Tenslotte kunt u altijd de wethouder, raadsleden en fractieondersteuners persoonlijk benaderen. Kijk hiervoor op de website www.dmpheusden.nl. DMP Heusden hoort graag van u!

21-12-2018 © tekst en foto DMP

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee