02 december 2018 |
0
0
DEC 07
Wanneer:
20:30
Wie:
Het Raveleijn
Wat:
Film
Waar:
Het Gouverneurshuis, Putterstraat 14 in Heusden-vesting

Film ‘Call Me by Your Name’ in Gouverneurshuis

De film ‘Call Me by Your Name’ is volgens Trouw: “Een liefdesfilm die zoveel schoonheid en wijsheid herbergt, dat je zwevend de bioscoop verlaat”. De film gaat over een zomerliefde tussen de 17 jarige Elio en de 24 jarige Oliver. Het grootste deel van de film draaien Elio en Oliver schitterend om elkaar heen gedurende een hete, broeierige zomer in Italie. Dit meesterwerk van regisseur Luca Guadagnino gaat over begeerte die nu eens geen problemen oplevert. 

‘Call Me by Your Name’ draait vrijdag 07 december, aanvang 20.30 uur in Het Gouverneurshuis Putterstraat 14, 5256 AN Heusden (Vesting). Entree € 7,50  – inclusief 1 gratis consumptie p.p., aanvang 20.30 uur. Digitaal afrekenen bij de kassa kan nu ook dankzij de pinautomaat.

Duur 130 minuten, geregisseerd door Luca Guadagnino, met Armie Hammer, Timothée Chalamet en Michael Stuhlbarg. youtu.be/5ENk9X7UtYI

2-12-2018 © tekst en afb. Het Raveleijn

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee