02 december 2018 |
0
0

Max Lips jr bij slot expositie Autotron Drunen

Vrijdag 30 november is de expositie ‘Lips Autotron Drunen’ beëindigd en inmiddels is alles opgeruimd. De medewerksters van de bibliotheek Drunen en de samenstellers van de expositie zijn zeer tevreden over de grote belangstelling en de vele en mooie reacties, die in het gastenboek geschreven staan.

De expositie werd afgesloten met een bezoek van Max Lips jr., de oudste zoon van de familie Lips. Walther de Munnik en Bart Beaard, de samenstellers van de expositie, boden hem het eerste exemplaar van het prachtige fotoboek aan dat als herinnering aan deze expositie uitgegeven is. Het fotoboek is te koop bij Boekhandel Sikkers en kost € 15,-.

2-12-2018 © tekst HKK Onsenoort, uitgelichte foto André Janssen: Walther de Munnik (l) en Bart Beaard (m) bieden Max Lips jr. het eerste exemplaar van het fotoboek aan

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee