22 december 2018 |
0
0

Bankje voor 100-jarige mevrouw Roeling

Kennelijk heerst er in de gemeente Heusden een goed woon- en leefklimaat. Het regent ‘bankjes voor 100-jarigen’ in onze gemeente. Vrijdag 22 december mocht burgemeester Willemijn van Hees mevrouw Roeling met haar honderdste verjaardag feliciteren en namens het gemeentebestuur van Heusden een bankje met opschrift aanbieden. In gezelschap van diverse fotografen, enkele nichtjes van de nog krasse mevrouw Roeling en de KBO die een bloemetje meebracht, werd het bankje geplaatst in de tuin aan het einde van de Rooijackerserf in Drunen. Al snel na de onthulling raakten burgemeester Van Hees en mevrouw Roeling in een zeer geanimeerd gesprek. Een honderdjarige heeft ook heel wat te vertellen!

22-12-2018 © tekst van de redactie, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee