22 november 2018 |
0
0
DEC 01
Wanneer:
11:00
Wie:
Bibliotheek Heusden
Wat:
lezing Drunense Deining door Frans Kapteijns
Waar:
Bibliotheek Drunen

Winter in Drunense Deining met Frans Kapteijns

De winter staat nu echt voor de deur. De tijd van het jaar om het binnen extra gezellig te maken. Maar er zijn ook tal van redenen om de kou te trotseren en naar buiten te gaan. En we kunnen de natuur ook een handje helpen om deze wintermaanden goed door te komen, bijvoorbeeld de diertjes rondom ons huis. Hoe? Voormalig boswachter Frans Kapteijns vertelt het graag. Kapteijns neemt ons in een warme Bibliotheek mee in wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft.

Kapteijns: “Ik hoop dat mensen door mij de natuur meer gaan waarderen en er ook beter voor gaan zorgen. En dat is niet alleen een kwestie van afval in de prullenbak gooien en lid worden van Natuurmonumenten! Ook in de eigen achtertuin kan men een substantiële bijdrage leveren aan natuurbehoud in Nederland.”

Frans Kapteijns is boswachter bij Natuurmonumenten, na zijn pensioen is hij als vrijwilliger blijven werken voor deze organisatie. Zijn kennis en enthousiasme voor de natuur heeft hij overgebracht in diverse radio- en tv-programma’s. En als boswachter Frans deelt hij op twitter (@BoswachterFrans) met meer dan 12.500 volgers dagelijks zijn mooiste natuurmonumenten.

Drunense Deining, zaterdag 1 december om 11.00 uur in de Bibliotheek in Drunen, Rooseveltstraat 32. Deze activiteit is gratis en de koffie staat klaar. www.bibliotheekheusden.nl

22-11-2018 © tekst en foto bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee