25 november 2018 |
0
0
NOV 28
Wanneer:
20:30
Wie:
Het Ravelijn
Wat:
live-optreden Verbraak en Van Bijnen
Waar:
Bistro Burchtplein Heusden-vesting

Verbraak en Van Bijnen in ‘Roots in Heusden’

Stichting Het Ravelijn in Heusden-vesting organiseert al vele jaren laagdrempelige culturele activiteiten. Iedere veertien dagen wordt er op vrijdagavond in het Gouverneurshuis een kwaliteitsfilm gedraaid. Daarnaast organiseert de stichting iedere laatste woensdag van de maand in bistro Burchtplein een singer/songwritersavond met veelal gelouterde internationale muzikanten die on tour zijn in Europa. Het Ravelijn heet u graag van harte welkom bij de voorstellingen.

Het Ravelijn presenteert Roots in Heusden, met onder andere op  woensdag 28 november Verbraak – Van Bijnen Live in Heusden. Joost Verbraak studeerde trompet bij Eric Vloeimans, Verbraak is actief in verschillende bands, Met Trum&bass en Sesgado speelt hij met bassiste Sanne Verbogt een mix van jazz, wereldmuziek en pop. Klik voor meer info en reserveren op:

https://ravelijnheusden.nl/productie/verbraak

Woensdag 28 november, aanvang 20.30 uur, Bistro Burchtplein, Burchtplein 6, 5256 EA Heusden (Vesting)

 25-11-2018 © tekst en afb. Het Ravelijn  

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee