18 november 2018 |
0
0
NOV 24
Wanneer:
16:40 tot 17:00
Wie:
vioolschool Fiedelino
Wat:
generale repetitie Pietenorkest
Waar:
Voorste Venne

Openbare generale repetitie van Fiedelino

Het Pietenorkest van vioolschool Fiedelino heeft zaterdag 24 november de generale repetitie. Deze repetitie is in de Voorste Venne en is voor belangstellenden vrij toegankelijk.

Elk jaar bezoekt het Pietenorkest verzorgingstehuizen in de regio om voor de bewoners Sinterklaasliedjes te spelen. Er wordt ook gezongen en gedanst. De kinderen die voor het eerst meedoen, beginnen al in september met het instuderen van de liedjes en uiteindelijk kennen ze alles uit het hoofd. Er worden 15 bekende Sinterklaasliedjes vertolkt, als extra nummer is de Spaanse hit Despacito toegevoegd. Belangstellenden zijn welkom op 24 november in de Voorste Venne, in het gedeelte van Het Pieck. Het optreden start om 16.40 uur en duurt circa 20 minuten.

 

18-11-2018 © tekst en foto’s Fiedelino

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee