14 november 2018 |
0
0

Ontmoetingscafé in De Schakel te Oudheusden

Er wordt weer een Ontmoetingscafé gehouden en wel op zondag 25 november in De Schakel te Oudheusden. “De Sint is onderweg, de avonden zijn donker, herinneringen worden opgehaald, spelletjes worden gespeeld. Het is een aanleiding voor de werkgroep Ontmoeten een gezellige zondagmiddag te organiseren. De middag zal in het teken staan van Sinterklaas, muziek en spel. Een middag, waar u met veel plezier op terug zult kijken. Kom dus op zondag 25 november naar gemeenschapshuis De Schakel, Vermeerstraat 58 A, Oudheusden. Aanvang 14.00 uur (zaal open 13.30 uur) en de toegang is gratis. Tot ziens op 25 november.”

14-11-2018 © foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee