23 november 2018 |
0
0

Onderbezetting bij politiekorps

Afgelopen week nam waarnemend burgemeester Roel Augusteijn na een jaar afscheid van de gemeente Heusden. Tijdens een mini-symposium zei Augusteijn over de onderbezetting bij de politie in relatie tot de veiligheid in de provincie Noord-Brabant dat die onderbezetting ‘huiveringwekkende vormen’ aanneemt. Hij maakte hem ‘knap chagrijnig’ in de periode dat hij waarnam  dat er onvoldoende agenten op de been gebracht konden worden. Die onderbezetting bij het korps speelt al langer, Bob Leenders maakte er al geruime tijd geleden een cartoon over. En die is dus nog steeds actueel!

23-11-2018 © cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee