14 november 2018 |
0
0
DEC 09
Wanneer:
18:30 tot 20:30
Wie:
Gemeente Heusden
Wat:
lichtjesavond
Waar:
Begraafplaats Duynhaeghe

Lichtjesavond op begraafplaats Duynhaeghe

Zondagavond 9 december organiseert de gemeente Heusden wederom een lichtjesavond. Deze avond staat in het teken van het herdenken van overleden dierbaren. Begraafplaats Duynhaeghe is op deze avond sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Op lichtjesavond nodigen we iedereen uit om in een ingetogen en warme sfeer een overleden dierbare te herdenken. Bezoekers kunnen een kaarsje aansteken, een wenskaart schrijven en anderen ontmoeten. Een blazers-ensemble, een koor en een troubadour luisteren de avond muzikaal op. U bent tussen 18.30 en 20.30 uur van harte welkom op de Begraafplaats Duynhaeghe, Akkerlaan 2 in Drunen. Parkeren kan bij de gemeentewerf aan de Duinweg 37 in Drunen.

(c) Ad van Kessel

14-11-2018 (c) tekst en foto gemeente Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee