23 november 2018 |
0
0
NOV 30
Wanneer:
15:00 tot 17:00
Wie:
bibliotheek Heusden
Wat:
Het Praathuis
Waar:
Bibliotheek van Vlijmen

Kom kletsen in het Praathuis

Het Praathuis, de multiculturele ontmoetingsplek in de Bibliotheek van Vlijmen, vindt één keer in de twee maanden plaats. Tijdens deze middag biedt de bibliotheek ruimte om gezellig Nederlands te kletsen. Voor koffie of thee wordt gezorgd, en de bezoekers zorgen voor een lekker hapje. Het Praathuis vormt een mooie gelegenheid om ongedwongen Nederlands te oefenen. We wisselen ervaringen uit en maken kennis met de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende culturen. Tijdens het laatste Praathuis van dit jaar op vrijdag 30 november van 15.00 tot 17.00 uur delen we onze tradities met elkaar. We sluiten het jaar gezellig samen af. Wil jij nieuwe mensen leren kennen en oefenen met Nederlands spreken? Wees welkom!

23-11-2018 © tekst en afb. bibliotheek Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee