18 november 2018 |
0
0
NOV 23 NOV 26
Wanneer:
10:00 tot 18:00
Wie:
Lucia de Bonth
Wat:
Kerstfair
Waar:
Voorste Venne in Drunen

Kerstfair terug in de Voorste Venne

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november wordt in het verbouwde cultureel centrum de Voorste Venne in  Drunen de jaarlijkse Kerstfair gehouden. Tijdens het evenement presenteren ruim dertig standhouders zich aan het publiek. Wegens de verbouwing van De Voorste Venne werd vorig jaar  uitgeweken naar partycentrum Wijnand van Delft. Dit jaar is het sfeervolle evenement terug op de oude stek. 

Tijdens de Kerstfair kunnen de bezoekers zich oriënteren op een grote variatie aan kerst- en andere cadeautjes. Dit loopt uiteen van  woonaccessoires, Engels antiek, kerststalletjes, sieraden, kleding en streekproducten.  Bij de streekproducten zal Wijndomein Wouterushof uit Elshout zich presenteren.  De Voorste Venne heeft deze wijnen tijdens de Fair ook op de kaart gezet. Tevens worden zoete en hartige heerlijkheden gepresenteerd en zijn groendecoraties te koop.

Opmaat

Organisator Lucia de Bonth uit Nieuwkuijk: “Tijdens deze opmaat naar Kerstmis kan de bezoeker genieten van fraaie kwaliteitsproducten van hoog niveau. Het gaat hierbij onder andere om brocante, Engels aardewerk, zilverwerk, antieke meubels en serviezen”. Bij de entree en looproute van de Voorste Venne zal Kwekerij Roestenburg met een variatie aan groen acte de presence geven.  In de sfeer van de komende feestdagen is Sjors Mouthaan met zijn outdoor-cooking aanwezig. Bijzonder is de aanwezigheid van Judith Baas en Mabel Mangnus, samenstellers van het boek ‘Wij zijn Heusden’.  Een half jaar lang trokken deze fotografen door de elf kernen van de gemeente Heusden. Daar portretteerden zij 78 huishoudens en 253 inwoners uit de gemeente Heusden. De Kerstfair wordt  muzikaal ondersteund met optredens van een pianist en de troubadours van Bach & Broccoli.

De Voorste Venne,  Africalaan 100. Openingstijden: vrijdag en zaterdag 10.00-18.00 uur,  zondag van 10.00-17.00 uur. De entree bedraagt € 5,00. Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree. www.kerstfairdevoorstevenne.nl 

 

18-11-2018 © tekst en foto Hans van den Eeden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee