27 november 2018 |
0
0

KBO Vlijmen-dorp eert trouwe leden

Op 26 november heeft KBO Vlijmen-dorp tijdens een feestelijke bijeenkomst aan de leden die al 20, 25 of 30 jaar lid zijn een originele oorkonde overhandigd. De oorkondes, waarvoor we veel complimenten kregen, zijn ontworpen door Bob Leenders en blijven een exclusief aanbod voor de jubilarissen in onze vereniging. Ze werden uitgereikt door de voorzitter van de Seniorenraad Gemeente  Heusden, Jens Cnossen. Het was een eerste bijeenkomst, want niet alle leden konden in een keer worden gehuldigd. Bovendien zullen we de leden, die niet kunnen komen, nog persoonlijk thuis bezoeken.

De meeste oorkondes werden uitgereikt voor het 20-jarig lidmaatschap. De heer Ad de Kroon mocht een oorkonde voor 25 jaar lid ontvangen. En er lag ook een oorkonde klaar voor mevrouw Vastré-Kivits die al 30 jaar lid is, maar helaas op het laatste moment moest afzeggen. We zullen haar thuis opzoeken.
Het ligt in de bedoeling om na de kerstperiode nog een groep trouwe leden te huldigen. Voortaan zullen we tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering in maart via een vast agendapunt de jubilarissen in het zonnetje zetten. Dankzij ons lidmaatschap van het Collectief Ouderen Vervoer Heusden (COVH) konden we onze leden gratis vervoer aanbieden naar buurthuis De Korf. Het was een geslaagde feestelijke avond met koffie, thee en een drankje en met heerlijke gebakjes van IJs & Taartmoment en een prachtige bos bloemen van De Fontijn uit Haarsteeg. Op de foto (li) voorzitter Jens Cnossen van Seniorenraad Heusden, die de oorkondes uitreikt.

27-11-2018 © tekst en foto KBO Vlijmen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee