Inwonersavond Heusden één

Heusden in ontwikkeling de komende jaren.

Heusden één nodigt alle inwoners van Heusden daarom regelmatig uit voor een informatieavond. De eerstvolgende informatieavond wordt op woensdag 21 november a.s. vanaf 20.00 uur gehouden in de Caleidoscoop Vliedberg.

Wij doen gezien de ontwikkelingen in onze gemeente een beroep op U. Denk en praat met ons mee. Wij vragen u om advies of inbreng over onderwerpen die u als inwoner van belang vindt.

Wij, als Heusden één, willen u meer betrekken bij de Heusdense politiek. Het politieke onderwerp dat u van groot belang vindt, kunt u dan bespreken met de wethouder, de raadsleden, de fractieondersteuners en overige belangstellenden.

Voor de politieke besluitvorming zijn uw ideeën, uw inbreng van onderwerpen die de gehele gemeenschap aangaan van belang. Indien u een politiek of maatschappelijk onderwerp met ons wilt delen, meldt het ons.

Daarnaast bespreken we op deze avond de onderwerpen die worden behandeld tijdens de informatievergaderingen van Bestuur en beheer, Ruimte, en Samenleving. De onderwerpen staan vanaf vrijdag 16 november a.s. op de site van de gemeente Heusden.

Praat mee met Heusden één. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Bezoek onze website www.heusden-een.nl

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee