07 november 2018 |
0
0

Fotowandeling zondag 11 november

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van Heusden, op zoek naar fotogenieke plekjes en in voor tips en tricks om het perfecte plaatje te schieten? Dan is dit een unieke kans!

In samenwerking met Collectief Brabant staat deze zondagmiddagwandeling in het teken van fotografie. Een gids leidt je langs de mooiste plekjes van de vesting en vertelt boeiend over de historie, terwijl jij aan de hand van aanwijzingen van een ervaren fotograaf met je eigen toestel de mooiste foto’s van de omgeving maakt. Door deze meteen door te mailen naar Collectief Brabant krijg je, na afloop, indien gewenst, feedback op je foto’s. De wandeling wordt afgesloten met een bezoek aan de foto-expositie in het bezoekerscentrum. De mooiste inzending krijgt een attentie. Kijk voor meer informatie op: https://www.hbtheusden.nl/2018-fotograferen-zondagmiddagwandeling

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee