18 november 2018 |
0
0

Expositie ‘Lips Autotron Drunen’

Bibliotheek Heusden en Heemkundekring Onsenoort organiseren samen een expositie over het vroegere Lips Autotron in Drunen. De expositie gaat over de periode vanaf ca. 1955Bibliotheek Heusden en Heemkundekring Onsenoort organiseren samen een expositie over het vroegere Lips Autotron in Drunen. De expositie gaat over de periode vanaf ca. 1955, toen Max Lips het wrak van een Renault AX uit 1914 kocht en dit in een kleine werkplaats achter zijn woning in de Drunense Grotestraat restaureerde, tot 1987, toen de omvangrijke collectie oude auto’s van Drunen naar Rosmalen verhuisde.

Inmiddels loopt de expositie al enkele weken en genieten de samenstellers van de grote belangstelling en de vele en mooie reacties die in het gastenboek geschreven staan. Over de expositie is nu ook een prachtig fotoboek gemaakt, dat €15,- kost en bij Boekhandel Sikkers in Drunen verkrijgbaar is.

De expositie vindt gedurende de gehele maand november plaats in de bibliotheek Drunen, Rooseveltstraat 32. De openingstijden van de bibliotheek zijn: Ma t/m do 12.00-18.00 uur, vr. 12.00-20.00 uur en za. 10.00-13.00 uur. Walther de Munnik en Bart Beaard stelden de expositie samen en maakten er ook een prachtig fotoboek van.

18-11-2018 © tekst en afb. HKK Onsenoort

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee