04 november 2018 |
0
0

Deelnemen aan Route van de Kunst

In 2019 wordt voor de 12de keer, tijdens beide Pinksterdagen (zondag 9 en maandag 10 juni) de Route van de Kunst georganiseerd. De Route van de Kunst heeft zijn bestaansrecht inmiddels duidelijk bewezen en een vaste plaats verworven op de culturele agenda. Een route langs de ateliers van kunstenaars in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Vlijmen.

Bent u kunstenaar en heeft u interesse om uw werk te exposeren? Als u woont en/of uw atelier/galerie heeft in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg of Vlijmen, kunt u zich nog de hele maand november (sluitingsdatum 1 december) aanmelden via het aanmeldformulier dat u kunt vinden onder ‘aanmelden’ op www.routevandekunst.nl.

Direct na de sluitingsdatum zal een speciale commissie alle aanmeldingen bekijken. Aan de hand van 6 tot 10 door u meegestuurde foto’s van recent of te exposeren werk, wordt een selectie gemaakt van kunstenaars die zullen deelnemen. Hierbij wordt vooral gekeken naar de kwaliteit van het werk en naar de diversiteit van de te exposeren kunstwerken binnen de gehele Route. Eerdere deelname aan de Route van de Kunst is geen garantie voor deelname aan een volgende editie.

Het is de bedoeling dat deelnemende kunstenaars beide Routedagen op locatie aanwezig zijn om persoonlijk hun werk aan bezoekers te kunnen toelichten. Verdere informatie over procedure en aanvullende voorwaarden is te vinden op de website.

Het bestuur van de Route van de Kunst heeft sinds kort twee nieuwe leden in de functies van voorzitter (Henk Willems) en secretaris (Annelies van der Sanden).

4-11-2018 (c) tekst en foto Route van de Kunst

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee