DEBATTEER MEE MET JongDMP

Op maandag 26 november 2018 organiseert JongDMP weer een debatavond voor jongeren. Aan de hand van verschillende ‘raadsvoorstellen’ gaan de jongeren verdeeld in fracties met elkaar in debat. Argumenten voor en tegen worden gedeeld en uiteindelijk wordt er gestemd! De groep met de meeste overtuigingskracht wint het debat. Op een leuke en leerzame manier leer je debatteren, luisteren en overtuigen. Het belooft weer een leuke avond te worden!

JongDMP is onderdeel van de politieke partij DMP Heusden. Deze partij komt op voor de belangen van alle inwoners in alle kernen in de gemeente Heusden. Ons motto is: Samen doen, samen sterk! Jongeren zijn vaak onvoldoende vertegenwoordigd en dat vinden wij onterecht. Wij willen jongeren een podium bieden. Ben jij tussen de 13 en 28 jaar en vind je het leuk om mee te debatteren met JongDMP geef je dan op via onderstaande contactgegevens.

Maandag 26 november 2018

Inloop vanaf 19.30. Aanvang om 20.00 uur

De locatie is het gemeentehuis, Julianastraat 34 in Vlijmen

Wil je meer informatie kijk dan op onze website dmpheusden.nl/jongdmp.

 

info@dmpheusden.nl

dmpheusden.nl/jongdmp

facebook.com/jongdmp

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee