13 november 2018 |
0
0

Creatieve kindercursussen bij Het Pieck

Heel veel kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen; lekker creatief bezig zijn met allerhande materialen en steeds weer nieuwe ideeën. Bij het Pieck komen zij volop aan hun trekken in het ‘kinderatelier’ waarbinnen verschillende cursussen worden aangeboden. In de cursus ‘tekenen en schilderen’ kun je je gedachten en fantasie vormgeven in beelden, want daarmee kun je net als met woorden heel veel vertellen. In de cursus ‘ruimtelijk’ ga je als echte kunstenaar op avontuur en maak je beelden waarbij je allerhande materialen en technieken gebruikt. Bij ‘multi media’ werk je met een combinatie van fotografie en beeldende technieken waarbij concentratie en actie zich afwisselen en je bijvoorbeeld je eigen foto-memory, vlog en animatiefilmpje maakt. 

Maar ook de àllerkleinsten komen bij het Pieck aan hun trekken! In samenwerking met ‘vis in het water’ van Nicole Oerlemans biedt het Pieck de cursus peuter- of kleuter theaterdans aan. Samen bewegen, je fantasie gebruiken en samenspelen, wat een plezier kun je daaraan beleven!

Voor de baby’s is er de workshop ‘babyslofjes maken’, al zullen ze daar wel hun ouders, tante, oma of buren op af moeten sturen. Ook zonder ervaring kun je aan deze workshop meedoen, er kan gewerkt worden met voorbeeldpatronen die je vervolgens je persoonlijke touch kunt geven. Voor alle jaarcursussen geldt dat je welkom bent om eerst een korte cursus te doen van 5 lessen, zodat je weet of het iets voor je is. Check voor meer info zoals dagen en tijden dat de cursussen gegeven worden de website van het Pieck, www.hetpieck.nl of bel 0416-320500. Het Pieck kun je vinden aan het Anton Pieckplein 71 in Drunen.

13-11-2018 © tekst en foto de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee