04 oktober 2018 |
0
0

Vriendjes- en vriendinnetjestoernooi bij Vlijmscherp SVH

Basketbalvereniging Vlijmscherp SVH houdt op zondag 28 oktober een vriendjes- en vriendinnetjestoernooi in Sporthal Die Heygrave. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting de Schroef. Van 13.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8, samen met leden van de U8, U10 en U12, kennismaken met basketbal. Kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld. Deelname aan deze leuke activiteit is gratis.

De middag begint met een gezamenlijke warming-up, die natuurlijk in het teken van basketbal staat. Daarna is het tijd voor diverse uitdagende basketbalspellen om de techniek aan te leren. Na een korte de pauze, waarin alle kinderen wat drinken en een gezonde snack krijgen, is het tijd om wedstrijdjes te spelen. Wij sluiten de middag af met een leuk spel. Vlijmscherp SVH nodigt iedereen uit om deze sportieve en leuke middag mee te beleven.

Je kunt alleen inschrijven samen met een vriendje of vriendinnetje! Dit doe je door een mail te sturen naar inschrijven@stichtingdeschroef.nl. Vermeld hierin jouw naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. En vergeet niet om de gegevens van jouw vriendje/vriendinnetje ook door te geven. Graag tot ziens op zondag 28 oktober.

4-10-2018 © tekst en afb. Vlijmscherp SVH

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee