NOV 17
Wanneer:
15:30 tot 18:00
Wie:
Muiterij Kantje Boord
Wat:
voorstelling
Waar:
Voorste Venne in Drunen

Shantykoor Muiterij Kantje Boord gaat theater in

Dit jaar bestaat shantykoor ‘Muiterij Kantje Boord’ 20 jaar. In al die jaren hebben zij veel meegemaakt en een rijk repertoire opgebouwd. Dus willen zij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.  Niet direct een feestje, maar met een artistieke terugblik op de afgelopen jaren. Een terugblik op de rijke historie van vele eeuwen zeemanschap van de helden die zij bezingen. Dat gecombineerd met een terugblik van 20 jaren historie. Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 17 november van 15:30 uur tot 18:00 uur in de Voorste Venne in Drunen en staat onder leiding van Annemieke Kamphuis, ondersteund door dameskoor Eijgen Wijsch. Kaarten à € 10,00 (inclusief kopje koffie/thee) zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten die vermeld staan op: www.muiterij-kantje-boord.nl.

31-102018 © tekst en foto Kantje Boord

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee