31 oktober 2018 |
0
0

Raadslid Jos Levink koninklijk onderscheiden

Na afloop van de gemeenteraadsvergadering in het gemeentehuis te Vlijmen ontving Jos Levink (CDA) uit handen van waarnemend burgemeester  Roel Augusteijn een koninklijke onderscheiding. Levink (61) heeft 16 jaar in de gemeenteraad gezeten, waarvan de laatste 4,5 jaar als fractievoorzitter van het CDA. Hij stopt met het raadswerk, onder andere om plaats te maken voor de jongere generatie. Burgemeester Augusteijn roemde zijn kennis op het gebied van de financiën en de maatschappelijke betrokkenheid van Levink. De Vlijmense hockeyclub en de koninklijke harmonie St, Cecilia hebben dat in de voorbijgaande jaren ook mogen ervaren. Voormalig raadslid Désiree Reijnders, die bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezing niet herkozen is, neemt de plaats van Jos Levink in. Die is vanwege zijn verdiensten Lid in de Orde van Oranje Nassau geworden en kreeg door de burgemeester dinsdag 30 oktober de bijbehorende versierselen opgespeld.

31-10-2018 © tekst van de redactie, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee