22 oktober 2018 |
0
0

Koninklijke onderscheiding voor Martien Elshout

Volgens locoburgemeester Kees van Bokhoven is Martien Elshout (62) een bevlogen bestuurder van voetbalvereniging RKDVC uit Drunen. Martien is sinds 1973 betrokken bij de vereniging, eerst als voetballer en vrijwilliger bij de jeugd en de jeugd/juniorencompetities. Vanaf 2000 is hij algemeen bestuurslid met in zijn portefeuille PR en communicatie. “Deze portefeuille samen met zijn functie als clusterafgevaardigde bij de KNVB hebben hem binnen de voetbalsport in de regio Langstraat tot een zeer gewaardeerde én graag geziene bezoeker van vele voetbalcomplexen gemaakt.”

Volgens de locoburgemeester voldoende redenen voor een koninklijke onderscheiding, die maandagmiddag 22 oktober werd uitgereikt. Martien stopt met zijn bestuursfuncties bij RKDVC, vanwege zijn vele verdiensten voor de club gaat hij voortaan als Lid in de Orde van Oranje-Nassau door het leven.

22-10-2018 (c) foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee