NOV 07 NOV 18
Wanneer:
10:00 tot 16:00
Wie:
Stichting de Schroef
Wat:
huis-aan-huis kledinginzamelingsactie
Waar:
Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk

Kledinginzamelingsactie ten behoeve van valpreventie

Stichting de Schroef houdt een huis-aan-huis kledinginzamelingsactie ten behoeve van het beweegprogramma valpreventie. In de week van 7 november ontvangen alle inwoners uit Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk een speciale gele plastic zak waarin kleding, huishoudtextiel en schoenen kunnen worden aangeboden op weg naar een tweede leven.

Niet alleen is dat goed voor het milieu, maar met de opbrengst kan Stichting de Schroef haar beweegprogramma Valpreventie ondersteunen. En dat is nodig, want in Nederland valt iedere 5 minuten een 65-plusser dusdanig dat behandeling op een Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis noodzakelijk is, aldus Saskia Verstappen van Stichting de Schroef. “Met het programma willen we valangst wegnemen, zelfredzaamheid vergroten en eenzaamheid bestrijden, zodat ouderen weer meer betrokken worden in de maatschappij. Daar doen we het voor, want iedereen kan meedoen.”

Lever de gele plastic zak (of eigen afsluitbare zak) in bij een van de hiervoor ingerichte inzamelpunten. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om de kleding in te leveren bij een van de actie inzamelpunten, neem dan contact op met Stichting de Schroef via contact@stichtingdeschroef.nl of 0416-383484.

De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor deze kledinginzameling.

Inzamelpunten kledinginzamelingsactie

Locatie Datum Tijd
De Hop, Sint Janshof

Kees Klerxstraat 40, Vlijmen

15 en 16 nov 10.00u – 12.00u
Buurthuis De Mand

Jan Steenstraat 2, Vlijmen

15 nov 10:00u – 15:30u
Rabobank

Wolput 36, Vlijmen

17 nov 10:00u – 12:00u
Thomashuis

Nieuwkuijksestraat 83, Nieuwkuijk

15 en 16 nov 14:00u – 16:00u
Roy’s Diner

Haarsteegsestraat 8, Haarsteeg

15, 16 en 17 nov 14:00u -16:00u

 

25-10-2018 © tekst en afb. Stichting de Schroef

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee